Skip to main content

Particuliere verhuizing

Verhuizen

Verhuizen is vaak een groter project dan je van tevoren inschat. Wij helpen je graag met de voorbereiding, de verhuizing en de nazorg. Ook voor de tijdelijke opslag van spullen kun je bij ons terecht. Onze vakspecialisten zijn thuis in alle soorten verhuizingen. Van een klein appartement in de binnenstad tot een internationale verhuizing naar een luxe villa in Spanje. We pakken je inboedel met zorg voor je in en zetten de kasten in elkaar op het nieuwe adres.  

 

Zelf verhuizen

Wil je de verhuizing liever zelf doen en heb je advies of hulp nodig bij de klusjes achteraf, dan staat onze handyman voor je klaar. 

Particuliere verhuizingen

Een particuliere verhuizing is een uitgebreid en complex project. Onze verhuisexperts staan voor je klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Van de voorbereiding tot de verhuizing en tijdelijke opslag. Bij Verkroost Nijmegen beschikken we over ervaring in diverse sectoren, zoals ziekenhuizen, scholen, gemeentehuizen en kantoorpanden. Vraag je je af of we ook in jouw branche ervaren zijn?

Internationale verhuizing

Ga je internationaal verhuizen binnen Europa of daarbuiten? Dan krijg je te maken met aardig wat voorschriften en een andere wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan het klaren van je inboedel, regels rondom het verhuizen van huisdieren, het invoeren van je auto en andere plaatselijke gebruiken.

Ga je voorbij de Nederlandse grenzen?

Alles rondom de verhuizing

Verhuisservices

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan je vooraf denkt. Bij ons kun je terecht voor alles rondom dit proces. Van het demonteren van je kledingkast tot het tijdelijk opslaan van je inboedel.