Skip to main content

Referenties

Al bijna 100 jaar helpen wij bedrijven en particulieren met verhuizingen, logistieke uitdagingen en opslagbehoeftes. We zijn dan ook trots om een aantal lovende woorden met je te delen.

“Op 26 juli heeft het team bestaande uit Tim, Matthijs en Ian (Verkroost) mij tot zeer grote tevredenheid verhuisd van Cuijk naar Nijmegen. Een kast bezorgde nogal wat hoofdbrekens en extra werk. Jullie hebben de klus fantastisch geklaard. Jullie waren geweldig. Heel erg bedankt voor jullie inzet. Dit is een 10+ waard. Dankjewel!!!”

MEVR. Leonie, NijmegenParticuliere verhuizing

"Vereiste in alle projecten was het opzetten van een uitgebreide logistieke planning om de verhuizing van alle afdelingen op elkaar af te stemmen. In de uitvoering is door de uitgebreide logistieke planning de continuïteit van het zorgproces geborgd en zijn daardoor alle mogelijke risico’s tot een minimum beperkt gebleven."

DHR. lelivelt, Radboud UMCAdviseur Vastgoed bij Radboud Universiteit

“Jullie hebben van de verhuisdag voor ons een hele plezierige ervaring gemaakt! Hiervoor onze hartelijke dank!”

DHR. P.H TheeuwsParticuliere verhuizing

''Verkroost werkt snel, is professioneel en levert vakmanschap. Ze denken goed met ons mee en ontzorgen. Ze kunnen veel meer dan verhuizen alleen!"

Dhr. Kalb, Poelman Van Den Broek N.VPoelmann van de Broek advocaten voor ondernemers

“Snel en vakkundig voor een zeer schappelijke prijs. Het team hielp waar het kon en deed een stapje extra waar nodig. Top!!!”

DHR. G.H. Goesparticuliere verhuizing

Ons kantoor werkt al meer dan 10 jaar met Verkroost samen en de samenwerking wordt dezerzijds als uitermate plezierig ervaren. De assistentie bij ontruimingen ervaren wij als zeer positief. De medewerkers van Verkroost zijn professioneel en duidelijk betrokken bij het bedrijf.

Dhr. GroenendaalGroenendaal & Van Krijl - Gerechtsdeurwaarders