Skip to main content

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen als verhuisbedrijf, het kan! Als verhuizer in Nijmegen hebben wij een lokale betrokkenheid. Iets wat duidelijk naar voren komt in onze aanpak.

Certificaten duurzaam ondernemen

Als gecertificeerd verhuisbedrijf zetten we sterk in op duurzaam ondernemen en geloven we in de kracht van elk individu binnen ons team. We zijn gecertificeerd volgens de OHSAS 18001-, ISO 14001-, ISO 9001- en ISO 27001-normen, wat onze maatschappelijk verantwoorde werkwijze waarborgt in onze dagelijkse bedrijfsvoering en strategie. Elk jaar rapporteren we de resultaten van onze certificeringen volgens de “Goldstandard” in ons jaarverslag, dat jaarlijks wordt gecontroleerd door een externe audit van DNV Business Assurance.

Erkend leerbedrijf

Studenten krijgen jaarlijks de kans om stage te lopen en zich persoonlijk te ontwikkelen bij Verkroost Nijmegen. De actieve samenwerking met ROC Nijmegen en het Sector Instituut Transport & Logistiek maken de instroom van nieuwe talenten en de ontwikkeling in de transportbranche mogelijk.

Elektrische verhuiswagens

We zijn actief bezig met het vernieuwen van ons wagenpark met elektrische verhuiswagens. Hierbij streven we naar CO2-neutraal verhuizen en we gebruiken dan ook vrachtwagens die voldoen aan de Euro 6-norm.

Nieuw leven voor gebruikte meubels

We zijn dagelijks bezig met het afvoeren van meubels en apparaten die het einde van hun levensduur ‘op papier’ hebben bereikt, maar voor anderen nog waardevol zijn. Samen met onze partners zoeken we naar hergebruik van meubels en apparaten.

Goede doelen

Jaarlijks zetten wij ons in voor goede doelen, zoals de Voedselbank, Stichting Hart voor vrouwen, Stichting Sprankel en Stichting Vrienden van het Marikenhuis.