Skip to main content

Verhuizen over de grens

Internationale verhuizing

Verhuis je voorbij de Nederlandse grenzen? Binnen of zelfs buiten Europa? Dan krijg je te maken met aardig wat voorschriften en een andere wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan het klaren van je inboedel, regels rondom het verhuizen van huisdieren, het invoeren van je auto en andere plaatselijke gebruiken. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

Verhuizen naar het buitenland

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen? We helpen je graag met het zorgeloos laten verlopen van je internationale verhuizing. We kennen de cultuur en regelgeving in het land waar je naartoe gaat, omdat we deel uitmaken van een wereldwijd netwerk dat actief is in 180 landen, op alle continenten. Dagelijks verzorgen we internationale verhuizingen, zowel binnen Europa als overzee. We zorgen voor het in- en uitladen van je inboedel, het transport en de afwerking op locatie. Douaneformaliteiten, in- en uitvoerdocumenten en verzekeringen nemen wij ook voor je uit handen.

Opslag bij internationaal verhuizen

Bij een internationale verhuizing heb je mogelijk een opslagruimte nodig. Dit kan zowel in het land van vertrek als in het land van bestemming. Door ons wereldwijde netwerk kunnen we je overal tijdelijke en permanente opslagmogelijkheden bieden. We bieden flexibele en veilige opslagunits waarmee je zowel kleine als grote hoeveelheden goederen kunt opslaan. Voor elk budget bieden wij de juiste oplossing. 

Verhuizen voor je werk

In een nieuw land wil je je zo snel mogelijk thuis voelen, zodat je snel en uitgerust weer aan het werk kunt. We ondersteunen hier graag bij. Dit doen we met op maat gemaakte mobiliteitsdiensten voor zowel vertrekkende als inkomende medewerkers, bij verhuizingen binnen Europa of wereldwijd. 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We hebben de logistieke efficiëntie al meer dan een eeuw geoptimaliseerd