Skip to main content

Bedrijfsverhuizing op de planning

Zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing is een uitgebreid en complex project. Onze verhuisexperts staan voor je klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Van de voorbereiding tot de verhuizing en tijdelijke opslag. Bij Verkroost Nijmegen beschikken we over ervaring in diverse sectoren, zoals ziekenhuizen, scholen, gemeentehuizen en kantoorpanden. Vraag je je af of we ook in jouw branche ervaren zijn? Deel met ons in welke sector je bedrijf actief is, zodat we een gepersonaliseerde offerte kunnen opstellen.

Internationale bedrijfsverhuizing

Of je bedrijfsverhuizing nu binnen Nederland plaatsvindt of het een internationaal project betreft; ons team van verhuisexperts is er om je te ondersteunen. Vertrouw het grootste deel of de volledige bedrijfsverhuizing aan ons toe en geniet van de rust en zekerheid die een professionele aanpak biedt.

De kracht waar u op vertrouwt

Verhuizen, logistiek & opslag

Bij ons kun je terecht voor alles rondom verhuizingen en logistieke uitdagingen. Denk aan handyman services zoals het ontkoppelen en aansluiten van apparatuur, kabelmanagement en het (de)monteren van kantoormeubels, maar ook de opslag van inboedel en dossiers. 

Kantoor

Verhuizen kantoor

Industrieel

Industriële verhuizingen

Overheid & Onderwijs

Verhuizingen van overheids & onderwijsinstellingen

Zorg

Cure & care: Verhuizingen in de zorg

Bedrijf

Verhuizen van een bedrijf