Skip to main content

Duurzame Stadslogistiek Nijmegen

Verkroost Zero Emissie Stadslogistiek

Steden worden alsmaar drukker en verkeersopstoppingen nemen toe. Steeds meer mensen keren zich tegen de verkeersdrukte en vervuilend vrachttransport in de binnenstad. 80% van de vrachtvervoerders in de stad heeft maar 1 of 2 stops. Bovendien wordt er nog altijd veel lucht vervoerd. Dat kan slimmer. 

Verkroost Zero Emissie Stadslogistiek maakt Nijmegen en omstreken schoner, veiliger en vrachtverkeer-luw. Door het bundelen van logistieke stromen en deze met elektrische voertuigen te bezorgen, verminderen we het aantal vervoersbewegingen én uitstoot. Bovendien heeft de ontvanger minder busjes aan de deur. Met geconsolideerde ladingen en elektrische voertuigen zorgen we voor een optimaal logistiek proces en een steeds groenere stad. Een win-win situatie voor bezoekers, bewoners, ontvangers én leveranciers. 

Verkroost Zero Emissie Stadslogistiek is strategisch gelegen langs verschillende belangrijke snelwegen aan de rand van de Nijmeegse binnenstad en is de ambitie aangegaan om de regio leefbaarder te maken.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We hebben de logistieke efficiëntie al meer dan een eeuw geoptimaliseerd