Skip to main content

Erkend Verhuisbedrijf

Welkom bij Verkroost Nijmegen

Verhuizen zit in ons DNA

Al bijna een eeuw lang is verhuizen onze passie en expertise. Als verhuisspecialisten uit Nijmegen zijn wij verbonden met de lokale cultuur. In ons team heerst een warme en gemoedelijke sfeer, waardoor jij je meteen thuis voelt als je zaken met ons doet. Omdat verhuizen in ons DNA zit, omschrijf je ons het beste als echte aanpakkers. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we voor een soepele overgang van jouw project. Of het nu om een persoonlijke of zakelijke verhuizing gaat, een logistieke uitdaging of een opslagbehoefte. 

De kracht waar jij op vertrouwt

Betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid staan voorop. We streven ernaar om altijd je verwachtingen te overtreffen door betrouwbare service te leveren en continu te innoveren. Jij kunt rekenen op een partner die met je meedenkt en klaar staat waar en wanneer je ons nodig hebt.

Typisch Verkroost

  • Liever iets te vroeg dan een minuut te laat 
  • 100% veiligheid voor jouw spullen voor, tijdens en na de verhuizing
  • ‘Echt overal aan gedacht’ (nog verhuisdozen nodig? een handyman misschien?)
  • Langdurige en warme relaties met onze klanten  
  • Nijmeegse gemoedelijke sfeer 
  • Steeds meer elektrische verhuiswagens

Medewerkers

Management

Management

Gert-Jan Willems

Mijn naam is Gert-Jan Willems, ik ben eigenaar van dit prachtige bedrijf...

Mijn naam is Gert-Jan Willems, ik ben eigenaar van dit prachtige bedrijf. Mijn motto is dat je vooral het een ander moet gunnen, want dan komt het vanzelf naar jou toe. En werkgeluk staat hoog in het rijtje van kernwaarden van ons bedrijf. Ik ben erg trots op mijn team. Vooral op de wijze waarop zij hebben geacteerd in alle processen die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Van sturend naar zelf organiserend. Van een traditioneel verhuis organisatie naar een facilitair logistieke dienstverlener met meerdere prachtige labels zoals Gocelo, ZE Stadslogistiek, Archiefservices en natuurlijk verhuizen en logistiek. En al bijna 100 jaar een begrip in de regio Nijmegen met hoogstaande kwaliteit en met innovatie op het gebied duurzaam en samenwerking. In een woord te bevatten : TROTS op mijn bedrijf.
Management

Marjolein Roorda

De afgelopen jaren heb ik als manager verschillende werkzaamheden gedaan bij Verkroost op het gebied van Personeel en Organisatie en Finance...

Vanaf november 2013 ben ik werkzaam bij Verkroost Nijmegen B.V.
De afgelopen jaren heb ik als manager verschillende werkzaamheden gedaan bij Verkroost op het gebied van Personeel en Organisatie en Finance. Vanaf november 2023 is mijn rol gewijzigd. Ik ben erg blij dat ik het team mag ondersteunen en coachen op gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers, verzuimvraagstukken zoals Spoor 1 en Spoor 2. Mijn bijdrage als de vraagbaak voor de afdeling financiële administratie wordt ook bijzonder gewaardeerd en blijf ik met plezier doen.
Manager

Tom Willems

Als manager bij Verkroost Nijmegen zorg ik met mijn collega’s dat alles op rolletjes verloopt binnen...

Als manager bij Verkroost Nijmegen zorg ik met mijn collega’s dat alles op rolletjes verloopt binnen
het bedrijf. Veelzijdigheid in het werk is voor mij erg belangrijk. Binnen deze functie is dat absoluut aanwezig en ga ik elke dag met plezier naar me ‘’werk’’. Elke dag is weer anders en dat maakt het uitdagend. Zelf woon ik in Beuningen en kom ik wanneer het kan op de fiets naar werk. In mijn vrije tijd doe ik aan tennis en klus ik graag aan huis.

Accountmanagers

Taxateur particulier

Marco de Nocker

Mijn naam is Marco de Nocker, ik ben werkzaam bij Verkroost als taxateur.

Mijn naam is Marco de Nocker, ik ben werkzaam bij Verkroost als taxateur. Ik ben hier een aantal jaren geleden begonnen als verhuizer/chauffeur en ben binnen het bedrijf gegroeid van verhuizer naar handyman, naar voorman en nu werkzaam als Sales medewerker. Dit is dan ook precies hetgeen wat voor mij het werken bij Verkroost zo leuk en uitdagend maakt, het is namelijk iedere dag anders. Iedere klant is anders en heeft andere wensen zowel in zakelijk als de particulieren sector. Voor mij is het dan ook een uitdaging om aan al deze wensen te voldoen van heel klein tot groot. Ik kijk er dan iedere dag weer naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en deze zoveel mogelijk te ontzorgen en helpen naar een prettige, ontspannen en gezellige verhuizing.
Accountmanager

Theo Kersten

Mijn naam is Theo kersten en ik ben sinds 1998 werkzaam bij Verkroost Nijmegen als accountmanager zakelijke markt en archiefservices...

Mijn naam is Theo kersten en ik ben sinds 1998 werkzaam bij Verkroost Nijmegen als accountmanager zakelijke markt en archiefservices. De kracht van Verkroost is de diversiteit aan vaardigheden die medewerkers inbrengen en die ervoor zorgt dat mijn klanten compleet worden ontzorgd. Daarnaast ben ik het eens met de inzet van het bedrijf voor duurzaamheid, diversiteit, steun voor de lokale gemeenschap, eerlijke bedrijfspraktijken en andere belangeloze inzet.Ik zit dus al meer dan 25 jaar op de juiste plek.
Commercieel Manager

Albert Honderdos

Als commercieel manager bij Verkroost Nijmegen, ben ik mede verantwoordelijk voor zowel de bestaande relaties als het actief benaderen van nieuwe prospects en het spotten van nieuwe kansen...

Mijn naam is Albert Honderdos en ben al jaren woonachtig in Cuijk samen met Mariska. Wij hebben 2 zoons, Thijs en Thomas die allebei al het ouderlijk huis hebben verlaten. Als commercieel manager bij Verkroost Nijmegen, ben ik mede verantwoordelijk voor zowel de bestaande relaties als het actief benaderen van nieuwe prospects en het spotten van nieuwe kansen voor alle labels die onder Verkroost Nijmegen vallen. Verhuizen & Logistiek, ZE Stadslogistiek, Archiefservices en Gocelo. Net zoals al mijn collega’s zijn wij trots om voor Verkroost Nijmegen te mogen werken. Meerdere collega’s zijn al 25 jaar in dienst en sommige nog veel langer. En onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,6, hoe mooi. Dit geeft mij alle vertrouwen voor een mooie toekomst waar ik met veel werk plezier onderdeel van mag uitmaken.
Groet, Albert Honderdos
Taxateur particulier

Gerard van Deijzen

Gerard van Deijzen sinds 1974 werkzaam als taxateur particulier nationaal/ internationaal en zakelijke projecten.

Mijn naam is Gerard van Deijzen sinds 1974 werkzaam als taxateur particulier nationaal/ internationaal en zakelijke projecten, mijn streven is om klanten compleet te ontzorgen en deze naar 100% tevredenheid te bedienen. Maar na bijna 50 dienstjaren bij Verkroost komt ook nu mijn pensioen in zicht en ben al begonnen langzaam af te bouwen.

Binnendienst

Financieel medewerker

Brian Ogbodu

Mijn naam is Brian Ogbodu, sinds kort ben ik werkzaam bij Verkroost Nijmegen als financieel medewerker...

Mijn naam is Brian Ogbodu, sinds kort ben ik werkzaam bij Verkroost Nijmegen als financieel medewerker. Werken op de financiële administratie bij Verkroost is geweldig vanwege de veelzijdigheid! Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en taken, waardoor het nooit saai wordt. Je werkt samen in een hecht en gemotiveerd team, waar je waardevolle ervaring opdoet en jezelf kunt ontwikkelen. Het is een dynamische omgeving waar je elke dag met plezier naar toe gaat!
Assistent accountmanager

Monique van Essen-Loermans

Ik ben Monique en werk als assistent accountmanager bij Verkroost Nijmegen...

Ik ben Monique en werk als assistent accountmanager bij Verkroost Nijmegen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de accountmanagers, particulier en zakelijk, en het onderhouden van klantrelaties. Het team is veelzijdig met zowel jonge als oudere collega’s. Zo’n diversiteit zorgt voor een rijke mix aan ervaringen en perspectieven, wat het werk alleen maar interessant maakt. Doordat ik diverse werkzaamheden verricht, geeft dit een afwisseling in de dagelijkse taken.

Planning

Assistent planner

Tim Vrolijks

Ik ben Tim Vrolijks, 22 jaar en ik ben Assistent Planner bij Verkroost Nijmegen. Het werk als Assistent Planner bij Verkroost Nijmegen is dynamisch en uitdagend...

Ik ben Tim Vrolijks, 22 jaar en ik ben Assistent Planner bij Verkroost Nijmegen. Het werk als Assistent Planner bij Verkroost Nijmegen is dynamisch en uitdagend, waarbij je een essentiële rol speelt in het organiseren van soepele en efficiënte verhuisopdrachten. Geen dag is hetzelfde als Assistent Planner; elke opdracht en elke klant brengt nieuwe puzzels met zich mee die jij mag oplossen. Je bent een belangrijke schakel in het team, waarbij je zowel intern als extern communiceert om alles op rolletjes te laten verlopen. Het werk biedt een perfecte balans tussen gestructureerd plannen en het omgaan met onverwachte situaties, wat elke dag weer spannend maakt. Als Assistent Planner ben je onderdeel van een hecht en professioneel team wat elkaar ondersteunt, hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!
Hoofdplanner

Dirk Snel

Hallo, mijn naam is Dirk Snel. Ik werk als hoofdplanner bij Verkroost Nijmegen, een dynamisch en vooruitstrevend verhuisbedrijf...

Hallo, mijn naam is Dirk Snel. Ik werk als hoofdplanner bij Verkroost Nijmegen, een dynamisch en vooruitstrevend verhuisbedrijf. Mijn carrière bij Verkroost begon op de vloer, waar ik waardevolle ervaring opdeed als verhuizer. Deze hands-on ervaring heeft mij geholpen om een diepgaand begrip van de bedrijfsvoering te ontwikkelen, wat nu essentieel is in mijn huidige rol. Als hoofdplanner zorg ik ervoor dat onze verhuisprojecten efficiënt en soepel verlopen, met altijd een scherp oog voor detail en klanttevredenheid. Ik ben trots op wat we bij Verkroost bereiken en ik ben enthousiast over de toekomstige projecten die ons te wachten staan.