Skip to main content

UITNODIGING Facility for Future 2017

Hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde

De uitdagingen waar het vakgebied voor staat

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Door de opkomst van nieuwe technologieën zoals smart buildings, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, connected office en robotisering verandert de inzet van facility management.

Hoogwaardig event toont nieuwe kansen

Op inspirerende wijze laat Facility for Future 2017 u ontdekken hoe meerwaarde te creëren voor uw organisatie, klanten en werknemers. Met out of the box visies in het theaterprogramma en leerzame workshops. Ervaar zelf de state of the art hospitality concepten en hoe adequaat in te spelen op actuele thema’s op de interactieve exposities.

Nederland op Facility for Future 2017

Nederland is natuurlijk aanwezig op Facility for Future. Wij nodigen u van harte uit om ons op stand A3 in Hal 6 te ontmoeten.

Kinderen zijn de toekomst. Wij willen met een steentje bijdragen aan de verkeersveiligheid ter voorkoming van ongelukken met vrachtwagens bij fietsende kinderen. Hiervoor hebben wij georganiseerd dat we een dode hoek-training geven bij de hoofdingang van de Brabanthallen. Ervaar wat deze dode hoek is en hoe hiermee om te gaan. Na de training ontvangt u een certificaat.

Beleef Facility for Future op woensdag 18, donderdag 19 of vrijdag 20 januari a.s. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Gratis en gemakkelijk toegang? Registreer hier!

Facility for Future 2017; ontdekken, ontmoeten, verbinden.