Skip to main content

Ieder jaar zijn wij verplicht ons te voldoen aan meerdere certificeringen. Deze certificeringen dragen bij aan de continuïteit van het bedrijf en laten aan de klanten zien dat wij onze kwaliteit en processen goed beheren en registreren.

Ook in het jaar waar Covid-19 centraal heeft gestaan hebben we onze certificeringen mogen behouden.

In het najaar van 2019 is iemand van de Erkende Verhuizers bij ons op bezoek geweest om te controleren of wij wel onze naam als Erkende Verhuizer mogen behouden. De beste man is een halve dag voor administratieve controle geweest bij Fedde en Gert-Jan. Voor uitvoerende controle heeft hij bij Yvonne en Kris meegelopen. Je draagt de naam Erkende Verhuizer als je de kwaliteit van je personeel waarborgt. Daarbij zijn de nodige trainingen, juiste planningen en goede registratie van belang. De naam Erkende Verhuizer mogen wij voor de komende 5 jaar lang weer met trots dragen.

In het voorjaar van 2020 hebben we een audit gehad van de ISO27001 certificering. Deze ISO-norm houdt in dat wij alles gedekt hebben omtrent data veiligheid. Bijvoorbeeld het gebruik van zakelijke mobiele telefoons, verspreiding van informatie via e-mail, persoonlijke gegevens werknemer, etc. Alles wat je maar kan bedenken over informatie en data moet worden vastgelegd en geregistreerd. Denk aan geheimhoudingsverklaringen, niet alleen voor personeel, maar ook voor leveranciers of documenten waarin is vastgelegd dat een klant benoemd mag worden op sociale media.

Ook voor al deze administratieve handelingen zijn wij geslaagd en mogen wij ons blijven benoemen tot houder van de ISO27001 norm.