Skip to main content
We staan aan de voet van een grote transitie naar elektrisch rijden. Ben jij klaar om achter het stuur van de toekomst te kruipen? Word dan onze nieuwe vrachtwagenchauffeur voor een elektrische 18 tons Renault bakwagen.

Jouw werkdag begint ‘s ochtends tussen 7 en 8. Je vrachtwagen wordt geladen vanuit de stad hub van Nijmegen. Je lading bestaat voornamelijk uit facilitaire producten op pallets en rolcontainers. Zit alles erin? Dan is het tijd om op pad te gaan. Je komt langs zorginstellingen, de gemeente, scholen, de universiteit en onze ziekenhuizen.

Wat bieden we jou als vrachtwagenchauffeur?

  • Een unieke kans om als vrachtwagenchauffeur een innovatief voertuig te besturen en bij te dragen aan een duurzamer milieu en een veilige binnenstad
  • Flexibiliteit: de mogelijkheid om in deeltijd te werken
  • Een passend salaris volgens de cao beroepsgoederen vervoer, inclusief pensioenregeling
  • Een werkomgeving die diversiteit verwelkomt
  • Een fijne werkcultuur, waar het team klaar staat om jou met open armen te ontvangen. Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes!

Wat breng jij?

  • Rijbewijs C en code 95
  • Ervaring met het besturen van vrachtwagens
  • Affiniteit met duurzaamheid en innovatie

Wie zijn wij?

Bij Verkroost staan we voor innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit in onze dienstverlening. Wij bieden zakelijke oplossingen op het gebied van verhuizingen, logistiek, opslag, archivering, en ICT. Daarnaast staan wij ook klaar om particulieren te ondersteunen met nationale en internationale verhuizingen en opslag. We bestaan al bijna 100 jaar in regio Nijmegen en zijn gegroeid tot lokaal begrip!

Solliciteer uiterlijk 15 februari 2024

Ben jij enthousiast en wil jij aan de slag als vrachtwagenchauffeur van deze mooie elektrische vrachtwagen? Lijkt het je leuk bij te dragen aan duurzame, slimme logistiek in Nijmegen?

Neem contact op met Dirk Snel (dsnel@verkroost.nl) of bel naar 024-3450598. Je kunt direct aan de slag! We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in ons team!