Skip to main content

Vacature chaffeur stadslogistiek (ELEKTRISCH)

We staan aan de voet van een grote transitie naar elektrisch rijden. Ben jij klaar om achter het stuur van de toekomst te kruipen? Word dan onze nieuwe vrachtwagenchauffeur voor een elektrische 18 tons Renault bakwagen. Jouw werkdag begint ‘s ochtends tussen 7 en 8. Je vrachtwagen wordt geladen vanuit de stad hub van Nijmegen. Je lading bestaat voornamelijk uit facilitaire producten op pallets en rolcontainers. Zit alles erin? Dan is het tijd om op pad te gaan. Je komt langs zorginstellingen, de gemeente, scholen, de universiteit en onze ziekenhuizen.

Wat bieden we jou als vrachtwagenchaffeur?

  • Een unieke kans om als vrachtwagenchaffeur een innovatief voertuig te besturen en bij te dragen aan een duurzamer milieu en een veilige binnenstad
  • Flexibiliteit: de mogelijkheid om in deeltijd te werken.
  • Een passand salaris volgens de cao vervoersgoederen vervoer, inclusief pensioenregeling.
  • Een werkomgeving die diversiteit verwelkomt.
  • Een fijne werkcultuurm waar het team klaar staat om jou met open armen te ontvangen. Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes!

Solliciteer uiterlijk 15 februari 2024

  • Ben jij enthousiast en wil jij aan de slag als vrachtwagenchauffeur van deze mooie elektrische vrachtwagen? Lijkt het je leuk bij te dragen aan duurzame, slimme logistiek in Nijmegen?Neem contact op met Dirk Snel (moetveranderdworden@voorbeeld.nl) of bel naar 024-3450598. Je kunt direct aan de slag! We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in ons team!

Wie zijn wij?

Bij Verkroost staan we voor innovatie, vertrouwbaarheid en kwaliteit in onze dienstverlening. Wij bieden zakelijke oplossingen op het gebied van verhuizingen, logistiek, opslag, archivering, en ICT. Daarnaast staan wij ook klaar om particulieren te ondersteunen met nationale en internationale verhuizingen en opslag. We bestaan al bijna 100 jaar in regio Nijmegen en zijn gegroeid tot lokaal begrip!

Tijdelijk of permanent

Verschillende type opslag

Onze opslag is voorzien van de hoogste beveiliging en klimaatbeheersing. Met onze transportdiensten zijn je goederen altijd direct beschikbaar en leverbaar op locatie.