Abonneer op onze nieuwsbrief

Projectmanagement bij verhuizing

De inzet van projectmanagement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Een projectmanager is iemand die u al uw zorgen uit handen neemt, veel kostbare tijd en geld bespaart en u op elk moment met raad en daad terzijde staat.

UTS Verkroost kan uw bedrijf optimaal ondersteunen en adviseren op het gebied van projectmanagement, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Voor korte, maar ook voor een langere periode. Of het nu gaat om een grote verhuizing of om advies op gebied van efficiënte facilitaire- en logistieke dienstverlening, onze projectmanagers staan voor u klaar.

Facility scan

Om uw facilitaire organisatie effectief en efficiënt te maken en te houden, kan UTS Verkroost voor u een facility scan uitvoeren. Hierbij worden uw facilitaire- en logistieke processen geanalyseerd en in kaart gebracht, zodat duidelijk wordt waar efficiency te behalen is. Hieruit volgt een advies en een mogelijke implementatie om de optimalisaties te behalen. Uw projectmanager helpt u hierbij, of zorgt voor totale ontzorging.

Projectmanagement voor verhuizing, nieuwbouw of verbouw?

Onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van projectmanagement bundelt ervaring, kennis, organisatie en logistiek. Met voor u één aanspreekpunt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van projectmanagement bij verhuizing, nieuwbouw of verbouw.

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen