Skip to main content

Gaat u verhuizen, verbouwen of heeft u tijdelijk wat extra ruimte nodig? Het tijdelijk opslaan van uw spullen biedt de uitkomst. Met de verschillende mogelijkheden van Verkroost Nijmegen vindt u altijd een passende oplossing bij uw situatie. Of het nu gaat om een piano, een auto of een complete inboedel, wij bieden u een flexibele en betaalbare oplossing. De veiligheid van uw inventaris is hierbij uiteraard gewaarborgd.
Onze opslaghal staat op de locatie Bijsterhuizen te Nijmegen en is voorzien van:

  • Inbraakdetectiesysteem; 24- uurs bewaking, ringbeveiliging, camerabeveiliging
  • Installatie voor brandbeveiliging
  • Installatie voor klimaatbeheersing. Deze zorgt voor een constante temperatuur en vochtigheidsgraad
  • Gecertificeerde controle op ongedierte.

CONTAINERTERMINAL
We hebben een vol geautomatiseerde containerterminal met 250 stuks 20 FT zeecontainers.
Onze containeropslag is zeer geschikt voor opslag met een groot volume. Denk bijvoorbeeld aan complete beursstands, kantoormeubilair, of tijdelijke promotiematerialen. Wij laden de container bij u voor de deur en lossen deze wanneer u dat wilt. U kunt de materialen natuurlijk ook zelf afhalen of laten bezorgen op het gewenste adres.

INBOEDELOPSLAG, OPSLAG MEUBELS EN ANTIEKOPSLAG
Bij de opslag van inboedel, antiek en meubels maken wij gebruik van een speciaal ingerichte containerhal waar 250 containers geconditioneerd, vierhoog staan opgeslagen. Deze worden met een bovenloopkraan op onze auto’s geplaatst. Door gebruik te maken van containers hoeft de opslag maar één keer geladen en gelost te worden. Dit verkleint de kans op mogelijke schade. Daarnaast wordt vermissing van uw inboedel, meubels of antiek voorkomen.