Skip to main content

Als Erkende Verhuizer ben je continu aan het vernieuwen. Ook blijven we de kwaliteit van de medewerkers verbeteren, onder andere door trainingen te volgen binnen het landelijke verhuiscollege van de Erkende Verhuizer.

Het Verhuiscollege is een opleidingsinstituut van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Het is de vakschool voor de Erkende Verhuizers. Via dit opleidingsinstituut zijn opleidingen, cursussen en trainingen te volgen welke verplicht zijn voor verhuisbedrijven die aangesloten zijn bij de branche organisatie Erkende Verhuizers.

Verkroost Nijmegen is per 01 juli 2021 een trainingslocatie geworden waar alle verhuizers verschillende opleidingen en cursussen kunnen volgen. Hiervoor Er zijn twee praktijkruimtes waar trainingen kunnen worden gegeven. Tijdens de praktijkopleidingen leren de deelnemers alle belangrijke aspecten van het vak. Naast de praktijkruimtes is er ook een theorielokaal beschikbaar.

Met Verkroost als nieuwe locatie voor alle verhuisopleidingen, kunnen wij een mooie bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de branche Erkende Verhuizers!