Abonneer op onze nieuwsbrief

Nationale verhuizingen

Uw eigen nationale verhuizing zelf samenstellen? Of u nu vanuit uw appartement naar een woonhuis, of vanuit een kamer naar een studio gaat verhuizen, wij staan voor u klaar. Voor en tijdens de verhuizing heeft u veel invloed op de planning en de uitvoering. Wij bieden u de helpende kracht en denken graag met u mee en vooruit. UTS Verkroost verricht zowel nationale als internationale verhuizingen.

Verhuizen volgens planning

Planning, zorgvuldigheid en op maat uitgevoerd werk zijn kernbegrippen voor een geslaagde verhuizing. UTS Verkroost is dé erkende verhuizer en vanaf 1926 een begrip in de regio Nijmegen. De grootste kracht van UTS Verkroost vindt u terug in onze medewerkers. UTS Verkroost draagt zorg voor een verhuizing die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit ziet u terug in de perfecte organisatie voor, tijdens én na de verhuisdag. Wij hechten veel waarde aan zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en het klantvriendelijke gedrag van onze medewerkers. Wij weten als geen ander dat wij niet alleen uw goederen maar ook uw emoties verhuizen.

Deze verhuismogelijkeden bieden wij u:

Pakket 1:
Zelf inpakken, meehelpen met de verhuizing, vrachtwagen met chauffeur/verhuizer en eventueel één verhuizer erbij.
Per dagdeel te boeken. Inclusief verzekering.

Pakket 2:
Zelf inpakken, de gehele verhuizing door de UTS Verkroost-verhuizers laten regelen, per dagdeel te boeken.
Inclusief verzekering.

Pakket 3:
Volledig ontzorgd verhuizen. Pakken en uitpakken wordt geregeld, evenals de verhuizing. Inclusief verzekering. De Taxateur van UTS Verkroost komt bij u om alles te inventariseren en te regelen.

Neem contact met ons op om samen al uw wensen in kaart te brengen. Wij leveren maatwerk!

Neem direct contact met ons op!

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen