Abonneer op onze nieuwsbrief

LOGISTIEK Door UTS Verkroost

Logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom, en de wetenschap hierover. Dit begint vanaf de ontwikkeling en inkoop van een product, via productie en distributie naar de eindafnemer, en heeft als doel om tegen optimale kosten en kapitaalgebruik te voldoen aan de behoeften van de markt. Tevens rekent men ook de omgekeerde goederenstromen tot het domein logistiek.

Een korte definitie van logistiek is “de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten”. En dat is nu wat UTS Verkroost in haar facilitaire logistieke dienstverlening  voor u regelt. Of het nu gaat om handyman activiteiten, het inregelen van aan en afvoer van facilitaire producten, het ondersteunen bij productie processen met tijdelijke opslag, het intern onderhouden van uw pand, het tijdelijke regelen van huurmeubilair enzovoort., dan is UTS Verkroost in deze facilitair logistieke processen uw partner.

Wij denken mee , wij bewegen mee en wij zijn vooral heel flexibel. Met natuurlijk de juiste kwaliteit en borging wat u van ons gewend bent.

Veel meer dan verhuizen:

We brengen alle stappen voor u in kaart

01

Management

Organiseren, Coördineren en Plannen Meer informatie
02

Opslag

Tijdelijk, langdurig, geconditioneerd Opslag
03

Verhuizen

In- en uitpakken en verhuizen Meer informatie
04

Vastgoedservice

Installatie, inrichting, klussen Meer informatie
05

Archief

Bewerken, digitaliseren, vernietigen Meer informatie
Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen